Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

15 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός για το τζαμί στην Αθήνα!

Την ώρα που πλήθος γερόντων συμπατριωτών μας δεν έχει τα χρήματα να αγοράσει τα φάρμακα του λόγω των περικοπών στις συντάξεις, την ώρα που μητέρες τραβούν αμήχανα από το χέρι τα παιδιά τους που ζητούν να τους αγοράσουν κάτι και εκείνες δεν έχουν δεκάρα στην τσέπη τους και άνδρες οι οποίοι έχουν εργαστεί με τιμιότητα και υπευθυνότητα επί δεκαετίες βλέπουν πως είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να τα βγάλουν πέρα με τα πενιχρά έσοδα που έχουν, κάποιοι αποφάσισαν πως είναι η κατάλληλη ώρα να ανεγείρουν μουσουλμανικό τέμενος στην Ιερή Γη της Πατρίδος μας και μάλιστα όλως προκλητικώς εις το Κέντρο των Αθηνών. 


Εκείνοι οι οποίοι πράττουν αυτό το ανοσιούργημα είναι οι μισέλληνες πολιτικάντηδες σε αγαστή σύμπνοια και συνεργασία με διάφορους ανθελληνικούς "οργανισμούς", ΜΚΟ, φορείς, τον εσμό των δήθεν προοδευτικών, όπου ο προοδευτισμός τους περιορίζεται στην προστασία κάθε εχθρού της Ελλάδος και η απέχθεια και ο ανοιχτός πόλεμος σε κάθε τι Ελληνικό. Οι άθλιοι αυτοί, είναι είτε γραικύλοι, είτε μη Έλληνες, είτε πρόσωπα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα δυνάμεων που επιθυμούν την καταστροφή της Πατρίδος μας. Την ώρα που στραγγαλίζουν την αγορά με τις συνεχείς περικοπές και δανείζονται με απεχθείς τόκους απο το διεθνή σιωνιστικό τραπεζικό καρτέλ και αφαιμάζουν την Ελληνική οικογένεια με δυσβάσταχτους φόρους οδηγώντας πολλούς Έλληνες στην αυτοκτονία ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.


Στο σημείο αυτό πως να διατηρήσει κανείς τους καλούς τρόπους, την ευγένεια, την διπλωματία. Πως να κρατηθεί κανείς και να μην τους πει ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.


Βγάλατε μωρέ από τη σχολική ζωή των παιδιών μας τους Ημίθεους Ήρωες της Φυλής και τον Χριστό!  Προωθήσατε με κάθε μέσο τον εκφυλισμό της κοινωνίας μας με την προβολή κάθε είδους ανωμαλίας μέσω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!


Τώρα αντί να χρησιμοποιήσετε τα 15 εκ. που παρακρατάτε απο το αίμα του Ελληνικού Λαού που ρουφάτε επί δεκαετίες πάππου προς πάππου για να ανακουφίσετε έστω και λίγο τα θύματα σας θα τα δώσετε για να φτιάξετε τζαμί στο Κέντρο της Αθήνας; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;


Φαίνεται πως όχι. Αν τα χρήματα αυτά ήταν για να χτιστούν σχολεία, νοσοκομεία, να στεγαστούν άποροι, γέροντες και ορφανά, αν ήταν για να αγοράσει οπλικά συστήματα  ο Στρατός μας την ώρα που οι βάρβαροι γείτονες μας μας απειλούν θα το αντιλαμβανόμασταν και όλοι θα συμφωνούσαμε. Για τζαμί όμως λέμε όχι και βέβαια οι λόγοι είναι πρωτίστως Εθνικοί.


Δεν είναι δυνατόν εδώ, στην Χώρα που σταμάτησε την θυελλώδη προέλαση των φανατικών Αράβων μουσουλμάνων και έσωσε την Ευρώπη από βέβαιη καταστροφή πριν ακόμα δημιουργηθούν τα ευρωπαϊκά κράτη και εξανδραποδισμό να υμνήσουμε την Θρησκεία του Μωάμεθ.


Φτάνει μόνο ένα γεγονός εκείνης της περιόδου, η Άλωσις της Θεσσαλονίκης από τους Άραβες, οι σφαγές και ο εξανδραποδισμός που ακολούθησε για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της θηριωδίας των μουσουλμάνων απέναντι στην Ελληνική Φυλή. Η συστηματική γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασίας, του Πόντου και της Βαλκανικής από τους Τούρκους μουσουλμάνους, η Άλωση της Κωνσταντινούπολης, η καταστροφή και ο πλήρης εξανδραποδισμός των κατοίκων της, ο Θάνατος του Αυτοκράτορα μας από τα χέρια των απίστων είναι όλα γεννήματα της θρησκείας του Ισλάμ εφόσον είναι βέβαιο ότι οι διαπράττοντες αυτά τα εγκλήματα το έκαναν πάνω από όλα στο όνομα του Αλλάχ τους!


Έχουν γραφεί τόμοι από έγκριτους ιστορικούς σε όλο τον κόσμο για τα εγκλήματα των μουσουλμάνων απέναντι στους Χριστιανούς και ιδιαίτερα σε εμάς τους Έλληνες ως αποτελούντες τον κυματοθραύστη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου απέναντι στις ασιατικές ορδές, πρώτα των Περσών και κατόπιν των μουσουλμάνων Αράβων και Τουρκομογγόλων. 


Για το λόγο αυτό κύριοι πολιτικάντηδες ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΩΣ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ!


Γεώργιος Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Κ.Ο
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ politics_erkel@ymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς