Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ανθεί το παρεμπόριο στην Πλατεία
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ.  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ (ΕΛΕΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Δείτε πως κατάντησαν την Πατρίδα μας οι γραικύλοι!  
 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΓΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!  

Αν πράγματι τους ενδιέφερε η άθλια οικονομική κατάσταση δεν θα υπέθαλπταν απροκάλυπτα το παρεμπόριο και τους λαθροεποίκους οι "αγανακτισμένοι"  
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Κ.Ο
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ politics_erkel@ymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς