Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

Και οι Εβραίοι διαπίστωσαν την απειλή που αποτελεί η Μογγολοτουρκία για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου και της  Μαύρης Θάλασσας. Η συνειδητοποίηση και από τα άλλα κράτη της μογγολικής απειλής θα επιφέρει τάχιστα την διάλυση του απεχθούς τουρκικού κράτους και την απελευθέρωση των σκλαβωμένων Ελληνικών, Κουρδικών, Αρμενικών και Αραβικών (Συριακών) Εδαφών που εκείνο κατέχει καθώς και των πληθυσμών που καταπιέζει και υποβάλλει σε γενοκτονίες και συστηματική εθνοκάθαρση επι εκατονταετίες.  


Η συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ έχει τη στρατιωτική και πολιτική ισχύ που μπορεί να βάλει οριστική ταφόπλακα στην τουρκική  επιθετικότητα, ταυτόχρονα όμως πρέπει και τα άλλα κράτη όμορα της Τουρκίας των οποίων κατέχει εδάφη και καταδυναστεύει πληθυσμούς  να διεκδικήσουν την απελευθέρωση τους.Αναφέρομαι κυρίως στην Συρία και την περιοχή Αντιοχείας-Αλεξανδρέττας την οποία κατέχει παρανόμως  η Τουρκία από το 1939, τις δώδεκα κατεχόμενες Αρμενικές επαρχίες που πρέπει να διεκδικήσει δυναμικά το Αρμενικό Κράτος και βέβαια την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν το οποίο η Τουρκία κατέχει και αυτή τη στιγμή διαπράττει εκεί  ειδεχθή εγκλήματα και σφαγές εναντίων αμάχων.  Οι Κούρδοι Μαχητές του PKK έχουν καταστεί ήδη κράτος εν κράτει σε εκτεταμένες περιοχές του κατεχόμενου Κουρδιστάν και βέβαια υπάρχει πλέον και το ελεύθερο Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ με το οποίο μπορούν να ενωθούν οι κουρδικές επαρχίες που θα αποσχιστούν από την Τουρκία.          


Το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου θα απελευθερωθεί εφόσον αποκοπεί η επικοινωνία του με την κατεχόμενη Μικρασία από τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και τους συμμάχους μας στην περιοχή και το ίδιο θα συμβεί και στα δύο Ελληνικά νησιά της Ίμβρου και της Τενέδου που οι Τούρκοι καταπιέζουν και εγκληματούν κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης που προβλέπει ευρεία αυτονομία των δύο νήσων με δική τους χωροφυλακή εκπαίδευση κτλ.
Τίποτα δεν θα μπορεί να συγκρατήσει πλέον τις Ελληνικές Τεθωρακισμένες και Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες που εδρεύουν στην Θράκη από την κεραυνοβόλο προέλαση στην δολίως  παραχωρηθείσα στους Τούρκους από τους προδότες "συμμάχους" Ανατολική Θράκη. Οι κρυπτοχριστιανοί της Μικρασίας και ιδιαίτερα του Πόντου θα συμπράξουν με τον Ελληνικό Στρατό γεγονός που θα σημάνει την απελευθέρωση Πόντου και Ιωνίας. Οι Βούλγαροι τους οποίους απειλεί επίσης η  Τουρκία με την μεγάλη μογγολική μειονότητα που έχουν ιδίως στην περιοχή της Ανατολικής Ρωμυλίας, θα συμπράξουν και εκείνοι με τον Ελληνικό Στρατό στην εκδίωξη των Μογγόλων από την Ευρώπη.


Το ψευδοκράτος των Σκοπίων θα ακολουθήσει τη σύμμαχο του Τουρκία και θα διαμελιστεί με πληθυσμιακά κριτήρια από τους γείτονες του Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία η οποία όμως θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από τα Ελληνικά εδάφη της Βορείου Ηπείρου τα οποία κατέχει.


Τέλος οι Σέρβοι θα απελευθερώσουν την Βοσνία και Ερζεγοβίνη από τους Τούρκους και εκτουρκισμένους εποίκους των περιοχών αυτών. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί οριστικό τέλος στην αιματοβαμμένη παρουσία των εκ των στεπών της Μογγολίας και της Κεντρικής Ασίας προερχομένων Τούρκων και θα εξασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία της περιοχής γεγονός που θα είναι σωτήριο όχι μόνο για την περιοχή αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.


Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος ΜΚΟ Ε.Κ.ΕΛΛ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
politics_erkel@ymail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς