Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ!.

Την Κυριακή 16/10 έλαβε χώρα Εκδήλωση Μνήμης για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά, τον Ήρωα που με τον αγώνα και τη θυσία του έδωσε το σύνθημα της Νίκης για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών της Μακεδονίας και των αλύτρωτων αδελφών μας που στέναζαν κάτω από τον βάρβαρο τουρκομογγολικό ζυγό και την βουλγαρική εγκληματική δράση που με σφαγές, εμπρησμούς και άλλα κακουργήματα προσπαθούσαν να λυγίσουν το φρόνιμα των Ελλήνων της Μακεδονίας.


 Η Πατριωτική Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" και οι Ανένταχτοι Πατριώτες πιστοί στην παράδοση Εθνικών Αγώνων που έχουν δημιουργήσει τέλεσαν τρισάγιο για την μνήμη του Ήρωα και εκδήλωση τιμής έξω από την οικία του στην Κηφισιά. Πρέπει  να σημειώσουμε εδώ ότι μετά από ενέργειες του "Στόχου" και των Ανένταχτων Πατριωτών σώθηκε η Οικία του Ήρωα από τη λήθη και την καταστροφή που την είχαν καταδικάσει οι "αρμόδιοι". 


Η Οργάνωση μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του "Στόχου" και των Ανένταχτων έστειλε κλιμάκιο στην εκδήλωση με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παπασημάκη και Μιχαήλ Ζουμή. Η εκδήλωση παρόλο το ψιλόβροχο που έπεφτε διαρκώς στέφθηκε από επιτυχία και είχε αγωνιστικό παλμό.


Μοιράστηκαν φυλλάδια και έγινε ενημέρωση στους περαστικούς για τον Ήρωα και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Κατέθεσαν στεφάνι η Μ.ΚΟ Εθνικό Κέντρο Ελλήνων, ο "Στόχος" και οι Ανένταχτοι Πατριώτες και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων.  Επίσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Γεώργιος Δρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.ΕΛΛ κ. Γεώργιος Παπασημάκης, για τους Ανένταχτους ο κ. Σωκράτης Γρηγοράκος και για τον "Στόχο" ο εκδότης της εφημερίδας κ. Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Την εκδήλωση συντόνισε η  διευθύντρια σύνταξης του "Στόχου" κ. Δήμητρα Μυλωνά.     Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του Προέδρου μας κ. Γεώργιου Παπασημάκη
     


Συνέλληνες,
βρισκόμαστε όλοι εμείς σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τον Αετό της Μακεδονίας μας τον Παύλο Μελά ο οποίος άφησε την ωραία ζωή που είχε εδώ σε αυτό το σπίτι και πήγε στην τότε κατεχόμενη από τους Τούρκους Μακεδονία για να την ελευθερώσει από το βάρβαρο ζυγό και να την προστατέψει από τους Βούλγαρους επίδοξους κατακτητές που ήθελαν να τους διαδεχθούν.


Ο Ήρωας δεν υπολόγισε ούτε την οικογένεια του, ούτε την  ανέμελη ζωή που θα μπορούσε να έχει, πιστός στην ρήση ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. Με στόχο την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών της Μακεδονίας και των αλύτρωτων αδελφών μας και σε συνεννόηση με τον Λάμπρο Κορομηλά πέρασε στις 18 Αυγούστου 1904 τα τότε ελληνοτουρκικά σύνορα επικεφαλής δυνάμεως 35 Μακεδόνων, Μανιατών και Κρητών.


Σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τους Βουλγάρους και πολυάριθμο τουρκομογγολικό απόσπασμα που τον καταδίωκε άρχισε να αποδεκατίζει τις Βουλγαρικές συμμορίες των κομιτατζήδων.


Στις 13 Οκτωβρίου 1904 μετά από προδοσία των Βουλγάρων τουρκικό απόσπασμα δυνάμεως 150 ανδρών περικύκλωσε τον Ήρωα και τα παλικάρια του. Μετά από σκληρή μάχη και μπροστά στις υπέρτερες αριθμητικά βαρβαρικές δυνάμεις διέταξε έξοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα.


Πριν τον θάνατο του έδωσε την τελευταία διαταγή: << Βούλγαρος να μη μείνει>>. Από εκείνη τη στιγμή ο Παύλος Μελάς, ο Μίκης Ζέζας πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων της Μεγάλης μας Φυλής.


Μπήκε στη μακρά σειρά των διασήμων εκείνων ανδρών που εδώ και χιλιετίες διατηρούν με το ίδιο τους το αίμα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας αλλά και διατηρούν ζωντανή τη Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών και των αλύτρωτων αδελφών μας.


Τη διαταγή αυτή οφείλουμε ειδικά εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να την υπακούσουμε άνευ αντιλογίας, ειδικά την σημερινή εποχή που οι απόγονοι εκείνων των κομιτατζήδων βουλγαρόριζοι γυφτοσκοπιανοί τολμούν και σηκώνουν κεφάλι και εποφθαλμιούν τα έως τώρα απελευθερωμένα εδάφη της Μακεδονίας μας. Οφείλουμε πιστοί στην τελευταία εντολή του Αρχηγού των Μακεδονομάχων να προστατέψουμε τα Ιερά Σύμβολα της Μακεδονίας μας, τον Ήλιο της Βεργίνας. Τον Αυτοκράτορα και Κόσμοκράτορα Στρατηλάτη μας Μέγα Αλέξανδρο. Τον Βασιλέα μας Φίλιππο και τον Αριστοτέλη. Τέλος οφείλουμε να τελειώσουμε το έργο το Ήρωα μας και να του κάνουμε σύντομα Μνημόσυνο σε ελεύθερο Μοναστήρι-Γευγελή-Δοϊράνη.


Τη σκυτάλη του αγώνα για ελεύθερη Ελληνική Μακεδονία που πήρε ο ήρωας από τον Εμμανουήλ Παππά Ηγέτη της επανάστασης του 21 στη Μακεδονία, μια σκυτάλη που έχει περάσει από τα χέρια διασήμων Βασιλέων και Αυτοκρατόρων όπως ο Μεγάλος Αυτοκράτορας Β' Βουλγαροκτόνος (ναι Βουλγαροκτόνος σε πείσμα των Ταταροβουλγάρων και των συνοδοιπόρων τους) έχουμε τώρα στα χέρια μας εμείς και  έχουμε ιερό καθήκον αφού αποτινάξουμε τον ζυγό των πολιτικάντηδων που λυμαίνονται τον τόπο κατ' εντολήν των ξένων αφεντικών τους και διώξουμε από τα Ιερά έως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας τους εποίκους λαθρομετανάστες οι οποίοι εσχάτως έχουν (ιδιαίτερα οι τουρκαλβανοί αλλά και άλλοι) οργανωθεί σε ένοπλες συμμορίες που τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό με ένα εγκληματικό όργιο ληστειών, φόνων και ειδεχθών βιασμών που μόνο σε χώρα υπό βάρβαρη κατοχή θα μπορούσε να υπάρξει.


Έχουν φέρει αυτοί οι ελληνόφωνες νέα τουρκοκρατία στον Τόπο μας που γέννησε τον άνθρωπο ως έλλογο ον μια νέα τουρκοκρατία χωρίς να πέσει ούτε ντουφεκιά. Όπως τότε οι τουρκαλβανοί καταπιέζουν τον άμαχο πληθυσμίοο, οι γυφτοσκοπιανοί προσπαθούν παντοιοις τρόποις να αρπάξουν την Μακεδονία μας την ώρα που τα άθλια τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν διαρκώς τα απαίσια τουρκοσίριαλ στους νεοραγιάδες αποχαυνωμένους τηλεθεατές τους.


Αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά επίκαιρη η θυσία του Παύλου Μελά η οποία μας δείχνει το ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΤΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ!ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ


Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος Μ.Κ.Ο Ε.Κ.ΕΛΛ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς