Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Aπo εδώ και πέρα έκλεψες; Βίασες; Σκότωσες; Πρώτα θα αναφέρεται η πολιτική σου τοποθέτηση (αλλά μόνο αν είσαι Εθνικιστής)

Εφόσον τα ΜΜΕ δεν είναι πλήρως ελεγχόμενα από τον ZOG (zionistic organised government), από εδώ και πέρα δεν θα λέμε σε περίπτωση εγκληματικής δραστηριότητας, πχ: <<43>> σκότωσε, βίασε ή λήστεψε, αλλά θα λέμε Πασόκος, Νεοδημοκράτης, Συριζαίος, Κουκουές κλπ κλπ δράστης. Εκτός και αν αυτό αφορά μόνον εκείνους που εγκληματούν και τυγχάνει να είναι ψηφοφόροι ή και μέλη της Χρυσής Αυγής...

Από τα δεκάδες χιλιάδες μέλη των άλλων κομμάτων δεν έχει εγκληματήσει κανείς; Φυσικά και έχει. Όσοι εγκληματούν καθημερινά σε κάποιο κόμμα ανήκουν, κάποιο κόμμα ψηφίζουν και αυτοί. Τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης όμως δεν ασχολούνται ποτέ με αυτό, διότι είναι λογικό να μην μας αφορά η κομματική τοποθέτηση του δράστη αλλά η εγκληματική του δραστηριότητα αυτή καθεαυτή.


Στην περίπτωση όμως που κάποιος που έχει παρευρεθεί σε κομματική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής τελέσει την οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη τότε όχι μόνο τονίζεται, αλλά υπερτονίζεται η πολιτική του τοποθέτηση ή προτίμηση αν θέλετε, με σκοπό την σπίλωση του νικηφόρου και καλπάζοντος Πολιτικού Σχηματισμού της Χρυσής Αυγής το οποίο έχει πράγματι κατατρομοκρατήσει το πολιτικό κατεστημένο που επί δεκαετίες λυμαίνεται τον Τόπο και έχει ρίψει μέσα στην άβυσσο την Φυλή και την πάλαι ποτέ Ένδοξη Πατρίδα.

Οι πολιτικές μαριονέτες που με αφορμή το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας στο Κερατσίνι βάλλουν ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα δεν πείθουν, αλλά προκαλούν το γέλιο σε κάθε έμφρονα πολίτη.

Σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται πλέον; Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές δεν υπήρξαμε ποτέ ανόητοι ώστε να πιστέψουμε τους πολιτικάντηδες τους οποίους χρόνια τώρα βλέπαμε να προδίδουν στα Εθνικά Θέματα, τώρα όμως έχει αφυπνισθεί με την οικονομική κρίση και η μεγάλη πλειονότητα του Ελληνικού Λαού η οποία κατά εκατοντάδες χιλιάδες πυκνώνει τις τάξεις μας.

Ο προδομένος, κατεστραμμένος οικονομικά Έλληνας, με την μισή Ελλάδα σκλαβωμένη, κάτω από τη μπότα των αδηφάγων γειτόνων μας, με τα ως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας να απειλούνται, με τους γερμανούς μισέλληνες να μας λοιδορούν έχει ξυπνήσει και είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ για τα σχέδια της Νέας Τάξης, των διεθνών αφεντικών και των ντόπιων σφουγγοκωλάριων  τοποτηρητών τους. 

Σαν το πληγωμένο θηρίο, βλέπει γύρω του τους συμπατριώτες του άλλους να ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή, άλλους σε απόγνωση από την ανεργία που οι πολιτικάντες επέβαλαν στο Λαό με την λαθρομετανάστευση, την κλεψιά και το ξεπούλημα και άλλους να λείπουν από το προσκλητήριο γιατί είναι μαζί με εκείνους τους 5000 περίπου Έλληνες που αφαίρεσαν την ίδια τους τη ζωή μην αντέχοντας την κόλαση που μας έχουν επιβάλλει οι γραικύλοι.

Δεν θα καταφέρουν λοιπόν τίποτα. Ο Έλλην έχει αφυπνισθεί μαζικά και έρχεται...είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους...    Γεώργιος Παπασημάκης
www.ereunitiko.blogspot.com
papasimakis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς