Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ


    
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ
email: papasimakis@yahoo.gr - politics_erkel@ymail.com

ιστοσελίδα: www.papasimakis.blogspot.com 

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

παρόλο που στην παρούσα φάση αποφάσισα να μην συμμετέχω ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές και απαντώντας στο ερώτημα που μου απευθύνατε πολλοί από εσάς για το Πολιτικό Κόμμα που θεωρώ ότι μπορεί πραγματικά να ωφελήσει την Πατρίδα μας, αποφάσισα να συντάξω την παρούσα ανακοίνωση.

Είναι γνωστή στον Απανταχού Ελληνισμό η πολιτική που ακολούθησαν οι πολιτικάντηδες, τα τραγικά αποτελέσματα της οποίας έχουν φέρει σήμερα τον άλλοτε ευημερούντα Ελληνικό Λαό στην θλιβερή κατάσταση που είναι σήμερα.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι πολιτικάντηδες έχουν καταστήσει τους Έλληνες,  πένητες  και <<φτωχούς συγγενείς» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είδαμε όλοι και περισσότερο εμείς που συμμετείχαμε και στείλαμε εντός του Κοινοβουλίου, πολιτικούς σχηματισμούς δήθεν πατριωτικούς, πως εκείνοι στήριξαν ως δεκανίκια τα κόμματα της καταστροφής και ψήφισαν μνημόνια και άλλες αντεθνικές διατάξεις.

Για τους λόγους αυτούς πιστεύω ότι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί αυτή τη στιγμή να ωφελήσει πραγματικά την Φυλή και την Πατρίδα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο πολιτικός φορέας ο οποίος με ειλικρίνεια και αταλάντευτες, υπέρ του Έθνους θέσεις, στέκει επί σειρά δεκαετιών ακλόνητη και μάχεται για τα Δίκαια του Ελληνισμού.

Καλώ όλους εσάς που με έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας, κατά τη διάρκεια των κοινών μας αγώνων για την αγαπημένη μας Μεγάλη Ελλάδα, να στηρίξετε το Εθνικιστικό Κίνημα ενάντια στους προδότες και τους συκοφάντες που προσπαθούν να το δαιμονοποιήσουν  στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Ο Ελληνικός Λαός, η Μεγάλη Φυλή που εξανθρώπισε την Οικουμένη δεν θα έχει το τραγικό τέλος που της επιφύλασσαν οι πολιτικάντηδες, αλλά θα βαδίσει ξανά, και θα βαδίζει εσαεί,  προς τα μεγάλα Πεπρωμένα της Ελευθερίας, του Πολιτισμού και την Ανασύσταση της Αυτοκρατορίας μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή Νίκη και καλή Λευτεριά

Γεώργιος Παπασημάκης  


photo
Ereunitiko
Ειδήσεις, Νέα Και Ενημέρωση Μετά Από Έρευνα
e: secretary_erkel@yahoo.grw: http://ereunitiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς