Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!


Είδαμε όλοι μας έντρομο το σύστημα που εξουσιάζει την Ελλάδα πως προσπαθεί να δαιμονοποιήσει τον Ελληνικό Εθνικισμό στην προσπάθεια του να ανακόψει την νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής.
Η προσπάθεια αυτή, έχει αυξανόμενη ένταση, ανάλογη με την άνοδο του κόμματος.
Ξεκίνησε με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένα, ελεγχόμενα ΜΜΕ τα οποία αρχικά προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως σατανιστές τους ιδεολογικούς ιθύνοντες της ΧΑ ως και του Αρχηγού αυτής Νικόλαου Μχαλολιάκου.


Έχοντας ασχοληθεί ξανά με το θέμα, γράφοντας τότε, << ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι σατανιστής, είναι ο ίδιος ο Σατανάς>>, τονίζοντας ότι για το πολιτικό κατεστημένο που επι δεκαετίες λυμαίνεται τον τόπο, πράγματι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι Σατανάς αφού εμφορείται από ιδέες οι οποίες φέρουν την καταστροφή του συστήματος αυτού.

Η κυοφορούσα καταστροφή, στην πραγματικότητα όχι των δομών ή του πολιτεύματος, αλλά των συμφερόντων, των διαπλεκομένων και των πρακτικών  που επί χρόνια ακολουθούσαν οι πολιτικάντηδες πράγματι τον καθιστά για αυτούς δαίμονα και αποδιοπομπαίο τράγο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές, ούτε θέλω να παρέμβω στο έργο της δικαιοσύνης, είναι όμως φανερό ότι πριν αρχίσει η δικαστική περιπέτεια των ιθυνόντων του Κόμματος είχε προηγηθεί μεγάλη εκστρατεία κατασυκοφάντησης αυτών με κάθε είδος ευτελείς και ψεύτικες κατηγορίες περί σατανισμού, δήθεν ροζ ξενοδοχείων που διέθετε ο Νίκος Μιχαλολιάκος κλπ.

Η άνοδος του Κόμματος, η οποία σημειώθηκε στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις με την εκλογή  των Ευρωβουλευτών του Κόμματος καθώς και η  εκλογή στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης εκτός του ότι θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το Κόμμα, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο Λαός δεν κοιμάται πλέον και δεν παρασύρεται από τον εσμό των ελεγχόμενων ΜΜΕ.

Οι ίδιες οι ύβρεις και οι συκοφαντίες που έχουν εκτοξευθεί κατά καιρούς από έμμισθα όργανων των γνωστών-αγνώστων διεθνών κύκλων που λυμαίνονται την οικονομία του πλανήτη και των ντόπιων υποστηρικτών τους, αποτελούν τρανή απόδειξη ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι μαζί τους.
Δεν συνεννοείται μετ' αυτών όπως έχουν πράξει κατά το παρελθόν κάποιοι, όχι αληθινοί πατριώτες, αλλά φέροντες τον πατριωτισμό ως λεοντή αποκρύπτουσα σαρκίο που λατρεύει το χρήμα και την εξουσία.

Συνέταξα το παρόν ως απλός Έλλην το Γένος αγαπών υπέρμετρα την Ένδοξη Πατρίδα μας και επιθυμών την επιστροφή της εις την πρότερη Δόξα και Μεγαλείο και όχι ως κομματικός ή άλλος παράγων.

Γεώργιος Παπασημάκης
www.papasimakis.blogspot.com
papasimakis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς