Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ

Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι διεθνείς καπιταλιστικοί κύκλοι με επικεφαλή την νεοναζιστική Γερμανία και η ντόπια κλίκα των υποτακτικών τους μας θεωρεί ήδη νεκρούς μετά από σχεδόν 6 χρόνια πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και κατά συνέπεια οικονομικής καταστροφής  που σκοπίμως μας έχουν επιβάλει με σκοπό την εκποίηση του αμύθητου Εθνικού μας πλούτου και την υποταγή της αείποτε ανυπότακτης μεγάλης μας Φυλής .


Οι τραγικές αυτοκτονίες, άνω τον 6.000 συνελλήνων μας, οι μοναχικές φιγούρες των αδελφών μας που ψάχνουν στους κάδους απορριμάτων για ένα κομμάτι σάπιο ψωμί για να τραφούν καθώς και οι χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μας που έχουν βάλλει λουκέτο  τους έχουν καταστήσει βέβαιους για την απόλυτη επικράτηση τους.

Η μαζική φυγή της νεολαίας μας μαζί με τους επιστήμονες μας που φεύγουν μαζικά για να επανδρώσουν μηχανισμούς άλλων χωρών θεωρούν ότι επισφραγίζει την νίκη τους μαζί με τον από χρόνια συντελουμενο εποικισμό της πατρίδας μας από αλλότρια, εχθρικά προς τον πολιτισμό μας εξωευρωπαϊκά στοιχεία.

Θεωρούν πως ότι δεν κατάφεραν κάποτε οι Πέρσες, οι Τούρκοι και οι αμέτρητοι άλλοι εχθροί  που στην κυριολεξία έσπασαν τα μούτρα τους  εδώ, σε αυτή την Ιερή Γη, την ποτισμένη με αίμα, το έχουν καταφέρει αυτοί, οι άθλιοι, κενοί χρηματανθρωποι του Βερολίνου και των Βρυξελλών επειδή μας στερούν τα αναγκαία για την καθημερινή διαβίωση μας.

Το κακό τέλος, όλων όσων τα έχουν βάλει με την Αιωνία Ελλάς μέσα στους Ωκεανούς του Χρόνου δεν τους έχει διδάξει τίποτα. Εμείς οι απόγονοι των μεγάλων εκείνων Ηρώων και Ημιθεων που εξύψωσαν τον άνθρωπο απο την κατάσταση του ζώου και τον κατέστησαν έλλογο ον δεν θα λυγίσουμε επειδή το θέλει ο βρυκόλακας  Σοιμπλε και οι συν αυτώ. Το Αίμα του Ημίθεου Αχιλλέα, του Λεωνίδα και του τελευταίου Κωνσταντίνου ρέει ανόθευτο στις φλέβες μας μαζί με το τίμιο Αίμα του Γέρου του Μοριά, του Συνταγματάρχη Δαβάκη και του Στρατηγού Μπακοπουλου που γονάτισαν πριν μερικές δεκαετίες τις βαρβαρικές ορδές των Γερμανών-Ούννων, κατατρόπωσαν δηλαδή τους γονείς των σημερινών δημίων μας.

Η σημερινή μέρα που ο Ανάστας εκ νεκρών Χριστός, ο Αληθινός Θεός ημών διέλυσε το κράτος του Θανάτου, ο Εσταυρωμένος που διώχθηκε απο το κατεστημένο της τότε εποχής αλλά όχι μόνο νίκησε, αλλά και το κράτος αυτών κατέλυσε και τον άνθρωπο έσωσε απο τη φοβερή σκλαβιά καθιστάμενος ούτω ο Σωτήρ ημών μας δίνει δύναμη και θάρρος για να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας.

Οπως ο Κύριος ημών έδωκε ημιν την Αιώνια Ζωήν μετά θάνατον με το Σταυρικό του Θάνατο και την Ανάσταση του, έτσι και εμείς οφείλουμε να αναστηθούμε εσωτερικά, να εγερθουμε  ώστε να επιφέρουμε την Ανάσταση και τη Σωτηρία της Μεγάλης Ελλάδος και της Ελληνικής Φυλής!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς