Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Οι πρασινοκοκκινομπλε πολιτικαντηδες


Τους είδαμε όλους. Είδαμε το πράσινο,  το μπλε και τώρα το κόκκινο μνημόνιο.Είδαμε τα σύνορα μας να παραβιαζονται, αφυλακτα  από όλους αυτούς και χιλιάδες αλλοφύλων να κατακλύζουν την Πατρίδα μας.


 Είδαμε τις αλύτρωτες Πατρίδες και τους αδελφούς μας να εγκαταλειπονται απο τους πολιτικαντηδες, ομήρους στα νύχια ανθελληνων κατακτητών. Είδαμε τα έως τώρα εδάφη μας να διεκδικουνται από τους ίδιους αδηφαγους αρπαγες, εκ των βαθέων της Ασίας ορμωμενους. Είδαμε τα παιδιά μας άνεργα να ξενιτεύονται, τους φίλους μας να αυτοκτονούν από την ανέχεια.

 Είδαμε τα δοξασμένα λάβαρα μας να υποστελλονται και να καίγονται από προδότες και ψευτοαναρχικους.  Είδαμε τα ένστολα παιδιά μας να στέλνονται με νεροπίστολα να κυνηγήσουν πάνοπλους κακοποιούς και να βρίσκουν αδίκως το θάνατο.  

 Ήρθε όμως τώρα η ώρα που τους είδαμε όλους ποιοι πραγματικά είναι,"δεξιοί, μεσαίοι και αριστεροί,  να δούμε κάτι διαφορετικό. 

Ήρθε η ώρα να φέρουμε με την ψήφο μας στην εξουσία τους κυνηγημενους, τους απροσκυνητους, τους Έλληνες Εθνικιστές. Για να δούμε να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!  Ψηλά τα κεφάλια! Όρθια τα λάβαρα! Η Νίκη είναι κοντά! Γεώργιος Παπασημακης

  ereunitiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς