Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Σκάσε φασίστα!!


Χολιγουντιανη, αναπαράσταση του προδοτη Εφιάλτη 

Μιλάει η δημοκρατία τώρα. Οι δημοκράτες. Οι διπλωματούχοι της Δημοκρατίας που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στα μεγάλα αφεντικά, το διεθνές καπιταλιστικό κεφάλαιο. 

Εκείνοι που έχουν στηρίζει τον εκφυλισμό, την ανωμαλία, τον μισελληνισμό, τον εποικισμό της Πατρίδας και γενικά κάθε εκδήλωση νοσηρή που στρέφεται ενάντια στο Έθνος, την Πατρίδα, τη Θρησκεία,  οτιδήποτε αποτελεί βιασμό της λογικής. Δεν υπάρχει βήμα για σένα να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου φασίστα. Δεν έχεις τις περγαμηνές μισελληνισμου για να σου δοθεί κάτι τέτοιο. Οι συκοφαντίες, ο διωγμός,  ένα υγρό κελί είναι το μόνο που σου αξίζει φασίστα που θέλεις να διαταράξεις τις σχέσεις της Πατρίδας μας με Τούρκους, Αλβανούς και Σκοπιανους, δυστυχισμένους πρόσφυγες και το άκρως φιλελληνικο διεθνές καπιταλιστικό κεφάλαιο. 

Εσύ που τολμάς να αμφισβητείς την προσφορά των εθνοπατερων πολιτικάντηδων,  πράσινων, μπλε, κόκκινων κλπ κλπ Εσύ που θέλεις να φέρεις τον Έλληνα χρόνια πίσω να αρχίσει να παράγει ξανά αντί να δανείζεται από τους αγαπητούς τοκογλύφους τύπου Σοιμπλε κλπ. 

Εσύ δεν θα μιλάς μέχρι που τα Ελληνόπουλα και ο καλός Θεός της Ελλάδος θα βάλουν το χέρι τους...  

Γεώργιος Παπασημακης 
papasimakis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς