Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Β'

Του Γεωργίου Παπασημάκη


Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο μεγάλο αυτό θέμα.
Όχι μόνο για την τεράστια σημασία που έχει αυτό καθεαυτό αλλά και για την καθοριστική επιρροή που μπορεί να ασκήσει στο μέλλον της Πατρίδας.

Η διεκδίκηση των Εθνικών Δικαίων, όχι μόνο θα επιφέρει την λύτρωση εκατοντάδων χιλιάδων ομοεθνών μας και την απελευθέρωση παρανόμως κατεχομένων τμημάτων του Εθνικού Εδάφους αλλά θα αποτρέψει τους αδηφαγους κατακτητές από περαιτέρω παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις που καθημερινά εκφράζουν.

Η επερχόμενη Εθνική Ολοκλήρωση θα επιφέρει την πολυπόθητη ενότητα του Ελληνισμού,  θα επαναφέρει υπό τον έλεγχο του Κράτους μας περιοχές με μεγίστη στρατηγική σημασία και θα εξαλείψει τον εξ ανατολών κίνδυνο αλλά και τα από βορρά προκλητικά κινούμενα παπαγαλάκια του.


Ο έλεγχος της ιστορικής μας κοιτίδας,  του Αιγαίου Πελάγους μας δεν θα τίθεται υπό καθημερινή αμφισβήτηση όπως γίνεται καθημερινά τις τελευταίες δεκαετίες από τους προκλητικοτατους Τούρκους. Θα απελευθερωθει η μαρτυρική Κύπρος μας, το 39%της οποίας στεναζει κάτω από το βάρβαρο ζυγό του Αττίλα.

Η Ιμβρος και η Τένεδος θα απολαύσουν την εκ των διεθνών συνθηκών προβλεπόμενη ΕΥΡΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, μαζί με τη σπαρμένη με τα κόκαλα των Ηρώων μας Βόρεια Ήπειρο μας.

Η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Μοναστηρίου, Γευγελής και Δοϊράνης θα φέρει στους σκλαβωμένους αδελφούς μας τη λευτεριά αλλά και θα κλείσει τα απύλωτα στόματα των σκοπιανων.

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΌΧΙ ΠΙΑ ΔΕΝ "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ". 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΑΛΥΤΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ. ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.

ΨΗΛΑ ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ!


Γεώργιος Παπασημάκης

www.georgepapasimakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς