Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!


Ντροπή και αίσχος σε όσους οδήγησαν τα παιδιά μας σε αυτό το σημείο. Το άθλιο κατεστημένο των διεθνών και ντόπιων πλουτοκρατών δεν ενδιαφέρεται για νέους, γέρους η μικρά παιδιά. Όλα είναι κρέας για τη μηχανή που κάνει κιμά τους ανθρώπους για να βγάζει χρήμα.


Σήμερα, στην άλλοτε ένδοξη Χώρα μας υπάρχει Κράτος και υποδομή ακόμα αξιόλογη χάρη στην πλειονότητα των αδιάφθορων κρατικών υπαλλήλων και ιδιωτών που κρατούν τις υπηρεσίες σε λειτουργία. Δυστυχώς όμως το έργο τους δεν ολοκληρώνεται διότι πάντοτε σε αυτή τη Χώρα υπάρχουν και οι καπιταλιστικοί βρυκόλακες του κεφαλαίου, οι υπηρέτες ξένων πολιτικών και οικονομικών κέντρων και οι ριψάσπιδες και εφιάλτες κάθε είδους.

Το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού που σώζει ζωές, των υπαλλήλων των διαφόρων υπηρεσιών, των αστυνομικών και στρατιωτικών που αγοράζουν με δικά τους έξοδα τα απαραίτητα για την εργασία τους, των εργαζόμενων γονιών που αγωνίζονται για να φέρουν τα προς το ζειν στις οικογένειες τους, το έργο των Ηρώων της καθημερινότητας δεν φαίνεται σε όλη του την έκταση διότι κάποιοι συνεχίζουν να βάζουν το προσωπικό όφελος, τις όποιες εξαρτήσεις τους ή ιδεοληψίες τους πάνω από το κοινό καλό.
Ας ελπίσουμε σε αυτή την αόρατη φαινομενικά αντιπαράθεση να επικρατήσουν οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους.
Γεώργιος Παπασημάκης
papasimakis@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς