Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Προκαλούν διαρκώς και απειλούν με πόλεμο οι Μογγόλοι. Αναγκαία η ανάληψη προληπτικής στρατιωτικής δράσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Διαβαζουμε πιο κάτω στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη για τη νέα απίστευτη πρόκληση των Μόγγόλων κατακτητών της Μικράς Ασίας:

ΤΟΝ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ - βίντεο

resized_f78f1-14e2edaec33ed1e20219ea51d9c2648cad01806a
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στατουρκικά ΜΜΕ ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγού Χουλουσί Ακάρ στα Ίμια μαζί με τους αρχηγός των τριών όπλων, στην αναμνηστική φωτογραφία φιγουράριζε πίσω από τους στρατηγούς ο υποστράτηγος Levent Uça, ο οποίος πριν από έξη χρόνια είχε συλληφθεί σαν ο εγκέφαλος της συνωμοσίας Βαριοπούλα, «Balyoz», μια συνομωσία που σχεδίαζε την πρόκληση πολέμου με την Ελλάδα και την εσωτερική ανατροπή στην Τουρκία.


Η κίνηση αυτή να προβάλλουν οι Τούρκοι ένα μέχρι προ τινός υπόδικο αξιωματικό που στις 22 Αυγούστου του 2011 είχε συλληφθεί σαν ο κύριος συνωμότης της Βαριοπούλας, έχει μεγάλη συμβολική και όχι μόνο σημασία όπως επισημαίνουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ. Το μήνυμα, όπως αναφέρεται, είναι ότι το σχέδιο πολέμου με την Ελλάδα σύμφωνα με την Balyoz παραμένει ζωντανό.
Σημειωτέον ότι ο υποστράτηγος Levent Uça μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είχε ξανά συλληφθεί, αλλά στη συνέχεια όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος αλλά προήχθη σαν διοικητής της ναυτικής βάσης του Aksaz απέναντι από τα Ίμια.


http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2/Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Να δώσει ο Ένδοξος Στρατός μας οριστικό τέλος στις τουρκικές προκλήσεις και λεονταρισμούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς