ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Οι πάγιες πολιτικές θέσεις του Γεωργίου Παπασημάκη είναι:


* Άμεσος έλεγχος της λαθρομετανάστευσης, ποσόστωση για τους νόμιμους μετανάστες εάν και εφόσον είναι αποδεδειγμένα απαραίτητοι στην Χώρα λόγω ελλείψεως εργατικών χεριών.

* Προστασία του απανταχού Ελληνισμού και των Ελλήνων που ζουν στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου, Βορείου Μακεδονίας, Ανατολικής Ρωμυλίας, Ανατολικής Θράκης και Κωνσταντινουπόλεως, Πόντου και Μικρασίας, Ίμβρου και Τενέδου καθώς και της Μεγαλονήσου Κύπρου.

* Αποστολή δασκάλων, καθηγητών, ίδρυση σχολείων και αποστολή εκπαιδευτικού υλικού για τον Ελληνισμό της Κάτω Ιταλίας (Μεγάλη Ελλάς)

* Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική-καμία συζήτηση για παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία ή παραγώγου του στην Βαρντάσκα Μπανοβίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. 

* Έλεγχος των τραπεζών που απομυζούν τον Έλληνα πολίτη

* ΟΧΙ στα ναρκωτικά και στην κάθε μορφής εξάρτηση

* ΝΑΙ στη Ελληνική παιδεία, ΟΧΙ στην διαστρέβλωση της Ιστορίας.

* ΟΧΙ στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ

* Δικαίωμα στην εργασία για όλους τους Έλληνες, όχι μόνο στα παιδιά, ανίψια και φίλους-ψηφοφόρους των πολιτικάντηδων

* Επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδος στα 12 νμ καθώς και άμεση οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ)  σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες.

* Προστασία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και των απανταχού Ελληνορθοδόξων Εκκλησιών (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, Ιεροσολύμων, Αρχιεπισκοπή Σινά, Αρχιδιοίκηση Αμερικής, Αυστραλίας κ.α).

* ΟΧΙ στον εκπλειστηριασμό με οποιονδήποτε τρόπο της πρώτης κατοικίας ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ πολίτη.

* Προστασία του Ελληνικού πολιτισμού καθώς και και των μνημείων αυτού ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ του Ελληνικού Κράτους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ  ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ-ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ-ΕΡΓΑΤΗ-ΑΓΡΟΤΗ-ΦΟΙΤΗΤΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕς ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(!!!!)ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.


Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς