ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γεώργιος Παπασημάκης  Ο Γεώργιος Παπασημάκηςγεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία-κινησιοθεραπεία και την Ιαπωνική θεραπευτική μέθοδο Anma της Amatsu Tatara Hichibuku goshinjutsu με τον Άγγλο Καθηγητή Peter King. Επίσης είναι κάτοχος του βαθμού μαύρη ζώνη 4ο dan στην πολεμική τέχνη "Bujinkan ninjutsu" του Dr. Massaki Hatsumi από τον Shihan 10 dan Γεώργιο Γεωργίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Ινδού καθηγητή Narendra Mehta με θέμα το champissage(Ινδική θεραπευτική μέθοδος κεφαλής) και έχει μυηθεί στην θεραπευτική, ενεργειακή μέθοδο του Ρέικι.


Ομιλεί εκτός της μητρικής του Ελληνικής γλώσσας την Αγγλική, την Γερμανική και την Ιταλική και έχει γράψει αρκετά άρθρα, κείμενά και εργασίες σε αυτές τις γλώσσες για θέματα που αφορούν την κινησιοθεραπεία και την εναλλακτική ιατρική όπως το περίφημο "η σωστή στάση-βάδιση-αναπνοή " το οποίο έχει επηρεάσει προς το καλύτερο τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.


Έχει γράψει αρκετά κείμενα για την Ελληνική ιστορία Αρχαία και Βυζαντινή, όπως το "The History of Macedonia" το οποίο καταρρίπτει πλήρως τα ψεοδοεπιχειρήματα και κατά συνέπεια και τις διεκδικήσεις της σκοπιανής ηγεσίας επάνω στην Ελληνική γη της Μακεδονίας μας.
Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά ("Στόχος, Α1, περιοδικό ευ ζην  κλπ)

Διαθέτει σειρά ιστοσελίδων στο διαδίκτυο με δημοσιεύσεις άνω των 50.000 άρθρων για όλα τα Εθνικά Θέματα, την Ορθοδοξία, την Ελληνική Ιστορία και τον πολιτισμό ενώ για τον ίδιο σκοπο κυκλοφορούν πάνω από 300 βίντεο από τις τηλεοπτικές του εκπομπές με συνολικές επισκέψεις πάνω από 5.000.000 άτομα.    

Τα τελευταία χρόνια, ο Γεώργιος Παπασημάκης εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάδειξη των Εθνικών και Κοινωνικών Θεμάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό, όπως η τουρκική επιθετικότητα, το Κυπριακό, το Βορειοηπειρωτικό, η λαθρομετανάστευση, η οικονομική κρίση, η ανεργία, οι τράπεζες. Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση του στις εκπομπές "σέχτες και αστυνόμοι", "στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών", "Καστελόριζο και Ρω" με τον Στρατηγό Αιφαντή και τον Πρόεδρο των Πολεμιστών της Κύπρου 1974, "Το Κυπριακό σήμερα" με το προεδρείο των Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, "στρατιωτικά νεκροταφεία στη Βόρεια Ήπειρο" με τον μεγάλο Κωνσταντίνο Πλεύρη, Όνειρα και φαντασιώσεις" κλπ.     


Έχοντας σαν παράδειγμα τον Ήρωα του Αλβανικού Μετωπου και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης κατά των Γερμανών, εκ μητρός  παππού του ανέλαβε καθήκοντα σε διάφορες θέσεις αγώνα για την πατρίδα και τον Ελληνισμό. Συγκεκριμένα, διατέλεσε αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο "Ερευνητικό Κέντρο Ελληνισμού" (ΕΡ.Κ.ΕΛ) και υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της και από τον Οκτώβριο του 2010 κατέχει την θέση του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Ελλήνων ενώ παράλληλα επιδίδεται στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της Υγείας και ποιότητας ζωής των ασθενών του.   

Βιβλία: 

  1. Η Εθνικιστική Ιδεολογία", 
  2. "Υγιές Πνεύμα σε Υγιές Σώμα" Ομιλία του Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά στο προαύλιο της Οικίας του Ήρωα!

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς